Tuesday, October 13, 2009

แบบทดสอบ Past simple tense

แบบทดสอบ Past simple tense
Past simple
1. Where ______ on vacation last summer?
a) went you
b) did you went
c) did you go

2. They ______ until 5 o'clock in the afternoon.
a) not arrived
b) didn't arrive
c) doesn't arrive

3. We _____ a bus to Chicago last week.
a) taked
b) did took
c) took
4. _____ to the party last weekend?
a) Did you go
b) Went you
c) Where went

5. They _____ a swimming pool into their backyard last summer.
a) did put
b) put
c) putted

6. Where _____ this afternoon?
a) did go
b) did he go
c) did he went

7. She _____ home early from the party yesterday.
a) camed
b) came
c) didn't came

8. How much _____ for it?
a) does you pay
b) did you pay
c) paid you

9. They _____ the play very much.
a) didn't enjoys
b) didn't enjoyed
c) didn't enjoy

10. When ____ that crazy idea?
a) did you get
b) did you got
c) got you


----------Key----------

1. (c)
2. (b)
3. (c)
4. (a)
5. (b)
6. (b)
7. (b)
8. (b)
9. (c)
10. (a)

No comments:

Post a Comment